Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την παρουσίαση ενός συναρπαστικού ταξιδιού στα έργα ΕΣΠΑ που αλλάζουν την Κρήτη.

  1. Αρχική
  2. /
  3. Νέα
  4. /
  5. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας...

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την παρουσίαση ενός συναρπαστικού ταξιδιού στα έργα ΕΣΠΑ που αλλάζουν την Κρήτη.

Το συναρπαστικό πενθήμερο ταξίδι (Road Trip) στη Μεγαλόνησο που διοργανώθηκε από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης με σκοπό την προβολή σημαντικών έργων που υλοποιήθηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Κρήτη, ολοκληρώθηκε, αφήνοντας στους ταξιδιώτες μοναδικές εντυπώσεις! Στο ταξίδι αυτό επικεφαλής ήταν ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης και συνεπιβάτες: η Έφη Νταλάκα, ο Γιώργος Νταλάκας και η Ειρήνη Ζάχου.
Η παρουσίαση αυτής της ευχάριστης και συνάμα χρήσιμης ταξιδιωτικής εμπειρίας θα είναι το κεντρικό θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απρίλιου 2023 στις 18:00, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης.
Στην εκδήλωση:
– θα προβληθεί το video του ταξιδιού, το οποίο καταγράφει όλες τις στάσεις του Crete Future Van στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου. Ο «ξεναγός» Αντώνης Τσαπατάκης και οι συνταξιδιώτες του γνωρίζονται και συνομιλούν με τους υπεύθυνους των έργων ΕΣΠΑ, απολαμβάνοντας παράλληλα τη διαδρομή.
– οι συμμετέχοντες στην περιήγηση θα λάβουν μέρος σε συζήτηση και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ταξίδι, αλλά και τα έργα που επισκέφτηκαν.
– την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Μαρία Νικόλτσιου
Η εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Περιφέρειας Κρήτης και της Διαχειριστικής της Αρχής για την ολοκληρωμένη προβολή των έργων ΕΣΠΑ και ειδικότερα των έργων του ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020, που θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.
https://cretefuturevan.gr

Ημερομηνία Ανάρτησης: 17/03/2023

Μετάβαση στο περιεχόμενο